Natuurgeneeskunde Centrum

Karin Glaser

Karin is authentiek, empathisch, nieuwsgierig en openminded. Een gedreven ondernemer met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven.

Door haar brede interesse in het zelfherstellend vermogen van het lichaam kwam zij uit bij de natuur- en energetische geneeskunde.

Mijn inspiratiebron zijn kinderen en volwassenen die soms met eenvoudige ondersteuning en met een goed individueel afgestemd behandelplan (vaak bestaande uit meerdere behandelvormen) grote sprongen kunnen maken.

Mijn visie op gezondheid is multifactorieel. Mijn kracht is mijn brede achtergrond aan expertise binnen de complementaire geneeskunde.

Er spelen vaak zoveel factoren een rol dat een behandeling alleen zinvol is als dit goed in kaart wordt gebracht. Ook mensen met chronische klachten en medicijngebruik kunnen veel meer dan zij vaak zelf denken. Ons fysieke lijf kan niet los bestaan van onze mentale gezondheid.

Vanuit mijn ervaring moet je je dus ook op beiden richten.

Als natuurgeneeskundig specialist ben ik concreet en praktisch en voorstander van kortdurende ondersteuning.

'De dokter van de toekomst zal geen medicijnen meer geven,

maar zal zijn patiƫnten interesseren voor de zorg van het menselijk lichaam,

voor voeding en voor de oorzaak en de preventie van ziekte'

* De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC waardoor de consulten, bij aanvullende verzekering, bij de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed worden.