Natuurgeneeskunde Centrum

''A Happy Healthy Lifestyle''                                                       Complementaire GeneeskundeOnze praktijk


Complementaire geneeskunde is een term voor een werkwijze die zowel de conventionele als de alternatieve geneeskunde combineert. Op deze manier kan je het lichaam als een geheel te zien en daardoor een optimale gezondheid te creëren. Onze behandelingen worden aan de hand van de wensen en de klachten van de client dusdanig opgesteld zodat ze het natuurlijke genezingsproces van het lichaam activeren.

Complementaire geneeskunde is een integrale en holistische benadering van genezing en erkent de persoon als geheel, in plaats van een verzameling aan symptomen en losse onderdelen. 


In onze praktijk combineren wij diverse geneeskundige methodieken en behandelingen. Wij werken met hoogstaande medisch gecertificeerde apparatuur. 

Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden, afhankelijk van uw polis, geheel of gedeeltelijk het consult. Dit kunt u informeren bij uw verzekeraar. Geadviseerde supplementen worden in de regel niet vergoed.

Prognos analyse & therapie

meer informatie...

Haarfollikel analyse

meer informatie...

Voeding, afvallen & detox

meer informatie...

Massage & Vacuflex

meer informatie...