''Happy Healthy Life''Karin Glaser

Paramedisch Natuurgeneeskundig- Energetisch Specialist/Oprichter Body & Health Concept


Karin is authentiek, empathisch, nieuwsgierig en openminded. Een gedreven ondernemer met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven.

Door haar brede interesse in het zelfherstellend vermogen van het lichaam kwam zij uit bij de natuur- energetische geneeskunde.

Haar inspiratiebron zijn kinderen en volwassenen die soms met een eenvoudige ondersteuning en met een goed individueel afgestemd behandelplan, vaak bestaande uit meerdere behandelvormen, grote sprongen kunnen maken.

Hierbij is de visie op gezondheid multifactorieel. Er spelen vaak zoveel factoren een rol dat een behandeling alleen zinvol is als dit goed in kaart wordt gebracht. Belangrijk is te werken aan de oorzaak van het probleem en niet alleen het behandelen van de symptomen.

Ook mensen met chronische klachten en medicijngebruik kunnen veel meer dan zij vaak denken. Ons fysieke lijf kan niet los bestaan van onze mentale gezondheid. Belangrijk is dan ook je op beide te richten tijdens de behandelingen.

Als therapeut is Karin concreet en praktisch en voorstander van kortdurende ondersteuning.


meer informatie...

                

Meggie Schaap

Meggie Schaap, Laser & Cryo specialist/Oprichter Body & Health Concept


Meggie is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages. Zij is zeer nauwkeurig en gaat alleen voor het beste resultaat. Daarnaast is ze opgeleid om carbon laser peelings uit te voeren. Dit masker zorgt voor een intense reiniging van de huid en door deze behandeling zal de huid meer collageen gaan aanmaken waardoor fijne lijntjes en onzuiverheden verdwijnen.

Tevens voert zij behandelingen uit met de CryoPen, deze pen verwijdert huid oneffenheden, steelwratjes, voet- en vinger wratjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, wijnvlekken, huidverdikkingen en goedaardige moedervlekken.meer informatie...Roos Althuis

Office manager / Marketing & Promotie beheerder


Roos is onze office manager en de spin in het web, zij zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd loopt binnen onze organisatie. Tevens verzorgt zij alle social media, marketing en beheert ze onze website. Roos zorgt ervoor dat alles up to date blijft en zet de puntjes op de i. 


meer informatie...

Alle andere deelnemers aan ons Body & Health Concept kunt u terugvinden op: www.bodyhealthconcept.nl
Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden, afhankelijk van uw polis, geheel of gedeeltelijk het consult. Dit kunt u informeren bij uw verzekeraar. Geadviseerde supplementen worden in de regel niet vergoed.

0