Natuurgeneeskunde Centrum

Prognos Bodyscan​​

Het Prognos computer analyse-therapie systeem is een innovatief hightech computer systeem ter herstel van een goede gezondheid. Het is afkomstig uit de ruimtevaartgeneeskunde. De bodyscan is een veilige en pijnloze methode om het totale lichaam door te lichten, klachten te verhelpen en te voorkomen.

Deze behandelwijze is gebaseerd, op kennis van reguliere geneeskunde, acupunctuur, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, ayurveda en vele andere natuurlijke geneeswijzen.​

Met behulp van de Prognos bodyscan stellen we vast welke verstoringen in het lichaam aanwezig zijn en door welke oorzaken deze verstoringen kunnen zijn ontstaan.

Vervolgens wordt de oorzaak van de klachten behandeld en niet de symptomen, waardoor klachten definitief kunnen verdwijnen. Het uiteindelijke doel is evenwichtsherstel van lichaam en geest. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

In principe kunnen alle klachten met Prognos behandeld worden. Veel behandelde klachten zijn: 

- chronische klachten

- vermoeidheid

- burn-out

- spier– en gewrichtsklachten

- allergieën

- migraine/hoofdpijn

- darmstoringen

- huidklachten

- hormoonstoringen

- emotionele verstoringen

- angsten, depressies.....

- ADHD, ADD

- multiple sclerose

- reumatische klachten

- diabetes type 2

- overgewicht

Ook kunnen er specifieke metingen gedaan worden wb voedingmiddelen, allergieen en intoleraties, vitaminen en mineralen.

Ieder mens is uniek en door de meting wordt er een op maat gemaakt voedingsprogramma samengesteld, met eventuele aanvulling van supplementen, waarmee het lichaam optimaal kan functioneren.