Natuurgeneeskunde Centrum

''A Happy Healthy Lifestyle''Karin Glaser

Paramedisch Natuurgeneeskundig Specialist


Karin is authentiek, empathisch, nieuwsgierig en openminded. Een gedreven ondernemer met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven.

Door haar brede interesse in het zelfherstellend vermogen van het lichaam kwam zij uit bij de natuur- energetische geneeskunde.

Haar inspiratiebron zijn kinderen en volwassenen die soms met een eenvoudige ondersteuning en met een goed individueel afgestemd behandelplan, vaak bestaande uit meerdere behandelvormen, grote sprongen kunnen maken.

Hierbij is de visie op gezondheid multifactorieel. Er spelen vaak zoveel factoren een rol dat een behandeling alleen zinvol is als dit goed in kaart wordt gebracht. Belangrijk is te werken aan de oorzaak van het probleem en niet alleen het behandelen van de symptomen.

Ook mensen met chronische klachten en medicijngebruik kunnen veel meer dan zij vaak denken. Ons fysieke lijf kan niet los bestaan van onze mentale gezondheid. Belangrijk is dan ook je op beide te richten tijdens de behandelingen.

Als therapeut is Karin concreet en praktisch en voorstander van kortdurende ondersteuning.


meer informatie...

                

Meggie Schaap

Gezondheids coach & voedingsdeskundige & gewichtsconsulente


De passie voor Meggie is mensen te begeleiden naar een "Happy Healthy Lifestyle".

Meggie is opgeleid om mensen (met gewichtsproblemen) te adviseren en te begeleiden naar een gezond eet- en leefpatroon. Zij is onder andere geschoold in de voedingsleer en helpt met verantwoord afvallen. 

Voeding is een interessant onderwerp dat bij veel mensen leeft, of je nu sport, diabetes, overgewicht en/ of maag- darmklachten hebt, ieder lichaam vraagt wat anders. Gezonde voeding is persoonlijk en daarom voor iedereen anders. Naast voeding is leefstijl ook belangrijk, daarom kijk ik ook verder. Voldoende slaap, beweging en ontspanning zijn ook belangrijke factoren voor een ‘geheel’ gezonde leefwijze.

Mijn visie: Ik sta voor deskundige zorg met persoonlijke aandacht en focus op puur en onbewerkte voeding. Lekker genieten van eten blijft hierin een belangrijk speerpunt!


meer informatie...


Dorothea Mitkiewicz

Massages, Vacuflex reflexology system


Dorothea Mitkiewicz is een gediplomeerd reflexologie therapeute en masseuse.

Doordat ieder mens uniek is stemt zij haar behandelingen af op jouw wensen en behoeften. Haar persoonlijke aanpak is een gerichte behandeling in een fijne, ontspannen sfeer.

Er zijn verschillende massagevormen mogelijk:

  • ontspanningsmassage
  • sportmassage
  • hotstonemassage
  • kruidenstempelmassage
  • Lomi-Lomi massage
  • Reflexologie

Zij is tevens gespecialiseerd in het Vacuflex Concept.  Het Vacuflex systeem maakt gebruik van moderne technologieën om de genezende kracht van het lichaam te stimuleren. Bij deze behandeling worden de twee meest effectieve therapeutische methoden, acupunctuur en reflexologie, gecombineerd. 


meer informatie...Roos Althuis

Office manager / Marketing & Promotie beheerder


Roos is onze office manager en de spin in het web, zij zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd loopt binnen onze organisatie. Tevens verzorgt zij alle social media, marketing en beheert ze onze website. Roos zorgt ervoor dat alles up to date blijft en zet de puntjes op de i. 


meer informatie...
Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden, afhankelijk van uw polis, geheel of gedeeltelijk het consult. Dit kunt u informeren bij uw verzekeraar. Geadviseerde supplementen worden in de regel niet vergoed.